Blogger finns nu som iPhone-app


Det har länge funnits appar till iPhone (och andra mobila enheter) som kunnat uppdatera bloggar som använder sig av Google tjänst Blogger, men nu har man släppt en egen, officiell app. Blogger-appen låter dig skriva och redigera poster direkt från din iPhone och har stöd för såväl bilder som platsinformation och labels. Appen klarar även av flera Blogger-bloggar, så du kan hantera dem alla direkt från den.

Blogger till iPhone är gratis och laddas ned från App Store.

 • Fejset

  Jag har laddat ner appen och försökt blogga via den, men det är ett problem. Det blir fel klockslag på kommentarerna som publiceras, men när jag läser samma kommentarer i instrumentpanelen (min egen redigerardel typ) så stämmer klockslaget. Mycket märkligt och jag lyckas inte komma tillrätta med felet. Något råd?

  /K

 • anna

  Vad bra att det finns en app. Jag har nu skrivit ett blogginlägg och försöker posta den, med dåligt resultat. ”Publishing error” får jag som svar. Måste jag göra någon mer inställning någon annastans?

 • Fredrik Mattsson

  Vi skriver vår blog med wordpressappen, men bloggers är bättre.
  Nu med ios6 så kan man ladda upp bilder direkt till hemsidor, så nu kan man faktiskt blogga från ett vanligt webgränssnitt, om man vill slippa appar.
  http://www.ferdi.se Appar, recensioner och nyheter

 • Kartoryne

  Jag får meddelande: Fel -1021
  Why?