Tjäna pengar på ditt mikrobloggande med Bloggy

Vill du ha en del av annonskakan när du skriver på mikrobloggen Bloggy (förresten, följ mig där vetja)? Det är faktiskt möjligt, i alla fall om du har ett Google Adsense-konto. Har du inget så skaffar du ett snabbt och lätt här.

Vi måste självfallet ha ett Bloggy-konto också. Skaffa ett (och som sagt, bli vän med mig) och läs sedan vidare.

Klar? Okej, bra, då börjar vi tjäna pengar på mikrobloggen! Läs mer

Skicka Delicious-bokmärken till Twitter

Delicious är en utmärkt tjänst för att spara bokmärken. Med hjälp av bookmarklet eller tillägg till din webbläsare så kan du dessutom spara undan dem med ett klick, precis som dina vanliga bokmärken.

Så vad sägs om att skicka utvalda bokmärken till Twitter samtidigt som du sparar undan dem? Det är ju en ganska trevlig idé, inte sant? Dessutom betydligt bättre än att twittra varenda länk du bokmärkar, vilket kan bli lite för mycket.

Så här gör du. Läs mer

Skicka Flickr-bilder till Twitter

Bildtjänsten Flickr har lanserat en möjlighet att posta sina bilder till Twitter. Slutresultatet blir ett tweet med text och tillhörande kortad URL, med Flickrs egna flic.kr förstås. Det här är ett alternativ till annars så populära Twitpic, vilken ofta används när det ska skickas bilder till Twitter.

Att posta sina Flickr-bilder till Twitter är lätt. Du behöver förstås både ett Flickr- och ett Twitter-konto, annars är det ingen direkt vits med det hela, inte sant? Läs mer