bAdSense hjälper dig hålla AdSense ren

Nya tjänsten bAdSense  finns till för att hjälpa dig hålla dina Google AdSense-annonser rena och fina. Det finns nämligen en del oseriösa aktörer som gärna vill synas via AdSense, och dem vill du förstås inte ha på din blogg eftersom det kan betyda att dina läsare blir lurade. Tanken är att alla ska kunna hjälpas åt och fylla på spärrlistan för otrevliga annonsörer. Läs mer om det här, och känner du till någon otrevlig annonsör så kan du anmäla här.

För er som inte visste det så är Google AdSense är ett annonsprogram som visar innehållsrelevanta annonser för besökarna. Du kan gå med gratis här.

Vad är filtreringslistan i AdSense?

AdSense handlar om att Google helt automatiskt levererar relevanta annonser på din sajt. Men inget system är perfekt, varken när det gäller urval eller anpassning – och ibland blir det jäkligt fel.

För att du som sajtägare ska ha viss kontroll så finns det en ”filtreringslista”, en möjlighet för sajtägaren att via annonsörernas angivna domän spärra ut deras annonser på sajten. Googles egen hjälp beskriver på ett bra sätt hur du hanterar listan.

Många har publicerat sina filtreringslistor på nätet, och det här är bara en sådan till. Men min förhoppning är att den här ska hållas levande, och att fler vill hjälpa till med att uppdatera den. Hör av dig.

Hur just din lista ska se ut är givetvis helt ditt beslut. Den här sammanställningen är bara ett förslag, och den tar givetvis inte alls hänsyn till dina preferenser.

Om bAdSense

bAdSense  har ett enda syfte, att hjälpa oss att hålla undan ful-annonsörer via filtreringslistan i AdSense.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

nitton + nitton =