Nytt från Posterous

Det utlovas en hel del nytt från Posterous under de kommande månaderna. Företaget har i princip dubblat personalstyrkan, och man jobbar febrilt med att genomföra förslag och önskemål som främst hämtas från användarna.

Precis i dagarna, den 16 juli, anordnades dessutom världshistoriens första Posterous Hack Day, en dag då Posterousutvecklare världen över jobbar tillsammans för att utveckla och förbättra Posterous på olika sätt. Då mixtrade utvecklarna med nya coola funktioner som exempelvis videokommentarer i realtid och en funktion för att direktkonvertera ett inlägg till PDF-format. Vinnaren av Posterous Hack Day, som belönades med en iPad 2, blev Cory Watilo, som tillsammans med sitt team skapat en exportfunktion. Den kommer att sättas igång skarpt på Posterous inom kort.

En av de allra färskaste nyheterna är annars Posterous Friend Finder, en funktion som gör precis det namnet antyder: den hjälper dig att hitta Posterousbloggar som tillhör folk du känner. Numera finns också en sökfunktion för Posterous Groups, ett nytt API och en funktion för att få en daglig sammanfattning för en blogg du följer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

18 + 6 =