Bloggy till WordPress

Bloggy

Hi wordpress.org visitor! This page is available in Swedish only, just like the plugin.

Bloggy till WordPress är en plugin till bloggplattformen WordPress som läser in uppdateringar från mikrobloggtjänsten Bloggy. Låter det som rappakalja för dig så föreslår jag att du börjar med att läsa om just WordPress samt vad mikrobloggar är för någonting.

Ladda hem Bloggy till WordPress

Systemkrav: Den här pluginen är utvecklad till WordPress 2.7 och är inte testad med tidigare versioner. Dessutom behöver du ett konto hos Bloggy, samt PHP 5 på ditt webbhotell. Är du osäker om du har PHP 5 så kontakta ditt webbhotell och fråga, de vet. Det bör vara riskfritt att prova sig fram, pluginen kommer dock inte fungera om du inte har PHP 5 eller senare.

Hittat en bugg? Rapportera i kommentarerna!

Installationsinstruktioner

Bloggy till WordPress är inte komplicerat att installera. Ladda hem, extrahera ZIP-filen, lägg katalogen bloggy-till-wordpress i din wp-content/plugins/ och aktivera under Tillägg (eller Plugins, beroende på språk) i WordPress-admin. Gå sedan till Inställningar och välj Bloggy till WordPress för att fylla i dina Bloggy-uppgifter. Klart!

Vill du har det mer ingående? Läs vår illustrerade och grundliga installationsguide!

Om Bloggy till WordPress

Bloggy till WordPress är utvecklad av David Mårtensson (dmr på Bloggy). Ingen av oss har någonting att göra med mikrobloggtjänsten Bloggy, annat än att vi använder den.