Mer WordPress-trubbel

Först var det den så kallade WordPress-attacken (som inte är så mycket attack), och nu är det Tamifluspam som uppmärksammas. Nikke Lindqvist skriver bra om problemet. Populära (och trevliga) webbhotellet Binero är extra drabbat den här gången. Nikke guidar till hur du kollar om du är drabbad, så se till att läsa hans post – i synnerhet om du använder Binero!

Bara idag: mikrobloggare får 1 år gratis hos Binero

Hoppas du är trogen Börja Blogga-läsare för då missar du inte det här erbjudandet, vilket bara gäller idag den 1 juni. Webbhotellet Binero ger nämligen bort 1000 kunder via en kampanj på mikrobloggarna idag, se här på Bloggy. Gratis webbhotell i ett år är inte fy skam, så har du funderat på att flytta din blogg till en egen domän är det här ett gyllene tillfälle.

Här kan du läsa mer om att välja webbhotell, samt saker att tänka på beträffande vilken domän du ska registrera.

Binero använder bloggen för kundkontakt

FöretagsbloggandeInternetworld har intervjuat webbhotellet Bineros VD, Anders Aleborg, med anledning av deras blogg och varför de lägger tid och pengar på att blogga. Aleborg har flera intressanta kommentarer, bland annat så uppskattar han bloggandet till en kvarts tjänst, vilket är intressant.

– Bloggandet är definitivt värt tiden. Bättre respons från kunderna än den vi får på bloggen är svår att få. Responsen är omedelbar och ärlig.

Aleborg tycker dessutom att bloggande är något alla företag bör syssla med, något som undertecknad bara kan stämma in i. Läs mer