Binero använder bloggen för kundkontakt

Internetworld har intervjuat webbhotellet Bineros VD, Anders Aleborg, med anledning av deras blogg och varför de lägger tid och pengar på att blogga. Aleborg har flera intressanta kommentarer, bland annat så uppskattar han bloggandet till en kvarts tjänst, vilket är intressant.

– Bloggandet är definitivt värt tiden. Bättre respons från kunderna än den vi får på bloggen är svår att få. Responsen är omedelbar och ärlig.

Aleborg tycker dessutom att bloggande är något alla företag bör syssla med, något som undertecknad bara kan stämma in i.

Finns det något negativt med att blogga?
– Jag har bara upplevt det som positivt. Det enda negativa kan vara om fantasin tryter. Vad ska jag skriva om idag? säger Anders Aleborg.

Passar bloggande alla företag?
– Ja, på ett eller annat sätt. Att kunna vara personlig och att finnas på plats för sina kunder är bra för alla företag.

Läs hela intervjun hos Internetworld. Om du är företagare och undrar vad bloggen kan göra för dig så läs mina poster om företagsbloggande, samt se informationssidan för företag ifall du är intresserad av hur du kan ta steg för och med ditt företag eller varumärke. Bloggosfären är ett utmärkt verktyg, om man bara tar sig lite tid att nyttja det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =