Välkommen till Börja Blogga

Välkommen till Börja Blogga, din guide till bloggosfären! Med den här sajten hoppas jag kunna hjälpa dig komma igång med bloggandet, eller bli en bättre om du redan håller på. Jag vill även försöka reda ut några av de missuppfattningar som råder i Sverige kring vad en blogg faktiskt är, vad de är bra till, och vad man kan göra med dem.

Läs mer om Börja Blogga på vår informationssida. Där finner du också en kontaktadress om du vill komma med förslag eller synpunkter. Självfallet har Börja Blogga, i sann blogganda, kommentarsfunktioner på alla poster och artiklar, så att du kan komma i direkt kontakt med mig, samt även alla läsare.

Planen är att uppdatera Börja Blogga ett par gånger i veckan. Redan nu finns det dock lite läsning för nyfikna:

Under den kommande veckan så publicerar jag en guide till bloggplattformen WordPress, från installation till grunderna för systemet. Annat på agendan är en genomgång av hostade bloggplattformer, alltså de som inte kräver egen installation, samt hur du kan tjäna pengar på din blogg. Se till att titta in snart igen, eller prenumerera på uppdateringar så att du inte missar något.

Jag hoppas att du skall kunna ha nytta av Börja Blogga. Vill du hålla dig ajour så rekommenderar jag att du prenumererar på uppdateringar, antingen via RSS eller e-post. Det är förstås gratis.

Vill du sprida Börja Bloggas budskap? Länka gärna till sajten, det finns knappar och banners om du vill ha. Skriv gärna en bloggpost om du redan bloggar, det tycker jag är kul.

Med det sagt, välkomna till Börja Blogga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + tretton =