Välkommen till Börja Blogga

Börja Blogga-blommanVälkommen till Börja Blogga, din guide till bloggosfären! Med den här sajten hoppas jag kunna hjälpa dig komma igång med bloggandet, eller bli en bättre om du redan håller på. Jag vill även försöka reda ut några av de missuppfattningar som råder i Sverige kring vad en blogg faktiskt är, vad de är bra till, och vad man kan göra med dem.

Läs mer om Börja Blogga på vår informationssida. Där finner du också en kontaktadress om du vill komma med förslag eller synpunkter. Självfallet har Börja Blogga, i sann blogganda, kommentarsfunktioner på alla poster och artiklar, så att du kan komma i direkt kontakt med mig, samt även alla läsare.

Planen är att uppdatera Börja Blogga ett par gånger i veckan. Redan nu finns det dock lite läsning för nyfikna:

Under den kommande veckan så publicerar jag en guide till bloggplattformen WordPress, från installation till grunderna för systemet. Annat på agendan är en genomgång av hostade bloggplattformer, alltså de som inte kräver egen installation, samt hur du kan tjäna pengar på din blogg. Se till att titta in snart igen, eller prenumerera på uppdateringar så att du inte missar något.

Jag hoppas att du skall kunna ha nytta av Börja Blogga. Vill du hålla dig ajour så rekommenderar jag att du prenumererar på uppdateringar, antingen via RSS eller e-post. Det är förstås gratis.

Vill du sprida Börja Bloggas budskap? Länka gärna till sajten, det finns knappar och banners om du vill ha. Skriv gärna en bloggpost om du redan bloggar, det tycker jag är kul.

Med det sagt, välkomna till Börja Blogga!

 • Rickard Olsson

  Trevligt initiativ. Tror många kan ha nytta av det här då man ofta fegar ur när man står rådlös inför något. Fler bloggar åt folket, och så hoppas vi på lite kvalitet också! :)

 • http://www.minbmi.com Anders Norén

  Tusan, jag som faktiskt hade tänkt regga den här för inte alls så länge sedan. Nåväl, först till kvarn – gör något bra av den!

 • http://tdh.se Thord Daniel Hedengren

  Tack Rickard!

  Jag skall sannerligen göra mitt bästa, Anders. :)

 • Pingback: Börja Blogga smyger ut i Pakten-nätverket | Pakten()

 • Pingback: Made at 24 Hour Business Camp - rösta nu | Thord Daniel Hedengren()

 • Pingback: Sista chansen att rösta på Börja Blogga! | Börja Blogga()

 • Anonym

  Att umgås med mina hundar ger livet en ny dimention. Varje morgon i sällskap med två glada ivriga upptäcksresanden  ger mig nya tankar om naturen och livet. Ett förträffligt sätt att börja dagen.